Zucchinipasta med skinka
                                
                                     20 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Kvällsmat
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                    
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Blanda ihop den goda såsen och pastan, helst färsk, och servera den direkt.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Färsk pasta, gärna fullkorn
                                            
                                     | 360 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Rökt skinka
                                            
                                     | 200 g | 
| 
                                            
                                                Zucchini
                                            
                                     | 300 g | 
| 
                                            
                                                Vitlöksklyftor
                                            
                                     | 2 | 
| 
                                            
                                                Färsk basilika
                                            
                                     | ½ dl | 
| 2 dl | |
| 
                                            
                                                Svarta oliver
                                            
                                     | 1 dl | 
| 
                                            
                                                Salt och peppar
                                            
                                     | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
286 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,5 g | 
| Protein: | 24,5 % | 17,2 g | 
| Fett: | 38,1 % | 12,3 g | 
| Kolhydrater: | 37,4 % | 26,3 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    