Zucchini- och potatistarte

Zucchini- och potatistarte

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(24 st)

Frasigt mellanting mellan pizza och paj. Perfekt till fördrink eller som förrätt eller lättare lunch tillsammans med en sallad och lax eller kallskuret kött.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Strimla fänkålen tunt. Dela zucchini på längden och skär den i tunna skivor. Finhacka vitlöken. Stek grönsaker och lök i smör-&rapsolja. Lägg filodegsarken på en plåt med bakplåtspapper, pensla med smör-&rapsolja mellan varje ark. Rör färskosten mjuk, tillsätt peston och bred ut på det översta arket, lägg på grönsakerna. Skala och skiva potatisen mycket tunt, fördela den på grönsakerna. och pensla med lite smör-&rapsolja. Salta och peppra. Grädda i mitten av ugnen 25-30 min. Strö över basilika vid servering.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 465 kcal
  • Protein: 10 g
  • Kolhydrater: 50 g
  • Fett: 23 g

Skriv ut

Källa: