Zucchini- och potatistarte
                                
                                    1 tim
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  30 min
                                
                                    Förrätt
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                                    Tillbehör
                                    Snabbmat
                        
                
                    •
                    
            
         
    Frasigt mellanting mellan pizza och paj. Perfekt till fördrink eller som förrätt eller lättare lunch tillsammans med en sallad och lax eller kallskuret kött.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Filodeg, ca 270 g
                                            
                                     | 10 ark | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Liten fänkål
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Zucchini, ca 200 g
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Vitlöksklyfta
                                            
                                     | 1 | 
| 4 msk | |
| 150 g | |
| 
                                            
                                                Pesto
                                            
                                     | 1½ msk | 
| 
                                            
                                                Potatis
                                            
                                     | 200 g | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | ½ tsk | 
| 
                                            
                                                Peppar
                                            
                                     | 1 krm | 
| 
                                            
                                                Färsk basilika
                                            
                                     | ½ kruka | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
561 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7,5 g | 
| Protein: | 9,3 % | 12,8 g | 
| Fett: | 41,9 % | 26,6 g | 
| Kolhydrater: | 48,8 % | 67,5 g | 
 
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp)