Zucchini- och potatistarte
1 tim
•
Arbetstid: 30 min
Förrätt
Huvudrätt
Lunch
Middag
Tillbehör
Snabbmat
•
Frasigt mellanting mellan pizza och paj. Perfekt till fördrink eller som förrätt eller lättare lunch tillsammans med en sallad och lax eller kallskuret kött.
Ingredienser
|
Filodeg, ca 270 g
|
10 ark |
|---|---|
|
Liten fänkål
|
1 |
|
Zucchini, ca 200 g
|
1 |
|
Vitlöksklyfta
|
1 |
| 4 msk | |
| 150 g | |
|
Pesto
|
1½ msk |
|
Potatis
|
200 g |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Peppar
|
1 krm |
|
Färsk basilika
|
½ kruka |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
561 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7,5 g |
| Protein: | 9,3 % | 12,8 g |
| Fett: | 41,9 % | 26,6 g |
| Kolhydrater: | 48,8 % | 67,5 g |