Yoghurt med jordgubbar och honung

Yoghurt med jordgubbar och honung

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(19 st)

Söta jordgubbar, honung och rostade pinjekärnor på syrlig, sval yoghurt. När säsongen är över för jordgubbar går det lika bra med melon av något slag.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Dela jordgubbarna i halvor. Häll upp yoghurt i skålar. Lägg i jordgubbar och strö över pinjenötter. Ringla över honung.

Näringsvärden, per per

  • Energi: 320 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 44 g
  • Fett: 13 g

Skriv ut

Källa: