Wallenbergare av kalkonbröst

Wallenbergare av kalkonbröst

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Wallenbergare med kalkon blir kalkonbergare! En ny och spännande variant av den klassiska rätten.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skär kalkonköttet i bitar. Mixa eller mal det till färs. Blanda färsen med äggulor, grädde, salt och peppar. Forma färsen till små biffar. Stek dem i smör i en stekpanna ca 3 min på varje sida.

Tips:

Servera som huvudrätt med potatispuré, lingonsylt och gröna ärter.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem