Vitlöksfisk med pinjenötter
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Fixa en underbart god fiskmiddag med minimal arbetsinsats.
Ingredienser
|
Koljafilé
|
500 g |
|---|---|
| 3 msk | |
|
Pressade vitlöksklyftor
|
2 |
|
Citron
|
pressad saft av ½ |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
½ krm |
|
Hackad färsk persilja
|
½ dl |
|
Pinjenötter
|
½ dl |
|
Ris
|
3 dl |
|---|---|
|
Bladspenat
|
130 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
467 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,1 g |
| Protein: | 27,5 % | 31,6 g |
| Fett: | 29,2 % | 15,4 g |
| Kolhydrater: | 43,3 % | 49,8 g |