Vitlök i ugn
40 min
Förrätt
•
&format=webp)
När vitlök rostas i ugnen blir den mild och söt, perfekt att pressa ut på smörstekta brödskivor. Tillsammans med färskost och timjan får du en ljuvlig förrätt eller snacks som både är enkel att göra och full av smak. Perfekt för att starta en middag eller som ett smakrikt tilltugg!
Ingredienser
Hela vitlökar
|
2 |
---|---|
2 msk | |
Flingsalt
|
1 tsk |
Färsk timjan
|
2 kvistar |
Till servering:
Surdegsbaguette
|
1 |
---|---|
25 g | |
150 g |
Gör så här
Lägg till recept till tillagad
Näringsvärden, per port
Energi:
216 kcal
Energidistribution % | Energifördelning: per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 8,8 | 4,7 g |
Fett: | 44,7 | 10,9 g |
Kolhydrater: | 46,5 | 24,7 g |

