Vispad chokladpannacotta med granatäppelkärnor och mandelkross
3 tim 30 min
•
Arbetstid: 30 min
Dessert
•
Ett busenkelt sätt att göra en riktigt god och chokladmousse-liknande dessert! Detta är ett recept du garanterat kommer att lyckas med. Se bara till att smeten blir riktigt kall innan du vispar upp den, den bör stå i kylen över natten.
Ingredienser
Pannacotta:
|
Gelatinblad
|
1 |
|---|---|
|
Vit choklad
|
100 g |
| 3 dl | |
|
Vaniljstång
|
½ |
|
Granatäpple
|
1 |
|---|---|
|
Saltad rostad mandel
|
25 g |
Gör så här
Viid servering:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
319 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,4 g |
| Protein: | 4,3 % | 3,4 g |
| Fett: | 80,3 % | 28,9 g |
| Kolhydrater: | 15,4 % | 12,1 g |