Vit chokladpannacotta

Vit chokladpannacotta

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(6 st)

En frisk och söt pannacotta som blir pigg i smaken av yoghurt och syrad grädde, perfekt med vit choklad. Servera med färska bär för det lilla extra.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Topping:

  • jordgubbar
  • hallon
  • citronmeliss

Gör så här

Gör så här

Hacka chokladen. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten, minst 5 min. Koka upp syrad grädde med delad och urskrapad vaniljstång. Tillsätt gelatinbladen och chokladen, rör slätt. Vänd ner chokladblandningen i yoghurten till en slät smet. Häll upp i 4 portionsglas och låt stelna i kyl minst 2 tim.

Servering:

Toppa pannacottan med jordgubbar, hallon och ev plockad citronmeliss.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 310 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 10 g
  • Fett: 28 g

Skriv ut

Källa: