Hallonpannacotta med kanel

Hallonpannacotta med kanel

Betyg

(100 st)

En pannacotta på gräddfil med ett stänk kanel, som framhäver den goda sötsyrliga hallonsmaken.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 1½ gelatinblad
  • 225 g hallon
  • ¾ dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 krm malen kanel
  • 2 dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%

Gör så här:

Gör så här:

Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min. Rör ihop hallon, socker och kanel i en kastrull och koka upp under omrörning. Lyft bort från plattan. Tillsätt gelatinet och rör tills det smält. Rör ner gräddfilen. Häll upp i små glas. Låt stelna i kyl i minst 3 tim.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 160 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 22 g
  • Fett: 6 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem