Hallonpannacotta med kanel

Hallonpannacotta med kanel

60+ min Efterrätt
En pannacotta på gräddfil med ett stänk kanel, som framhäver den goda sötsyrliga hallonsmaken.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/hallonpannacotta-med-kanel/

Gör så här

  • Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten ca 5 min.
  • Rör ihop hallon, socker och kanel i en kastrull och koka upp under omrörning.
  • Lyft bort från plattan. Tillsätt gelatinet och rör tills det smält. Rör ner gräddfilen.
  • Häll upp i små glas. Låt stelna i kyl i minst 3 tim.
Klart!
Energi:

160 kcal

Protein: 4 g
Kolhydrater: 22 g
Fett: 6 g

Ingredienser

Gelatinblad
Hallon
225 g
Strösocker
¾ dl
Vaniljsocker
1 tsk
Malen kanel
1 krm
2 dl