Jordgubbspannacotta med lime

Jordgubbspannacotta med lime

Betyg

(203 st)

Pannacotta i härlig kombination av sött och syrligt som bara smälter i munnen. Den här lättlagade pannacottan kan du dessutom förbereda.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Jordgubbssallad:

  • 250 g jordgubbar
  • 2 passionsfrukter

Gör så här:

Gör så här:

Låt gelatinbladet ligga i kallt vatten 5 min. Koka upp grädde och socker i en kastrull. Rör ner gelatinbladet i grädden. Låt svalna något. Blanda ner kvarg, sylt och lime. Fördela i små glas och låt stå i kyl ca 3 tim. Skär jordgubbarna i skivor. Dela passionsfrukterna och skrapa ur fruktköttet. Blanda jordgubbarna med passionsfrukten och lägg på pannacottan vid servering.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 195 kcal
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 13 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem