Vinterns matiga fisksoppa

Vinterns matiga fisksoppa

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(29 st)

Den färdiga soppan förvandlas till en mustig soppgryta, rågad med smaker och dofter.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Skala rotsellerin. Skär rotselleri, savoykål och halva fänkålen i ca ½ cm stora tärningar. Hacka savojkålen. Strimla resten av fänkålen tunt och blanda med citron, salt och peppar. Ställ den åt sidan. Skär laxen i ca 2x2 cm bitar. Fräs de tärnade grönsakerna i smör-&rapsolja i en stor kastrull. Häll på soppan och koka upp. Lägg i laxen och låt sjuda ca 3 min. Toppa soppan med räkor och fänkålssallad.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 470 kcal
  • Protein: 28 g
  • Kolhydrater: 24 g
  • Fett: 28 g

Skriv ut

Källa: