Laxsoppa med spenat

Laxsoppa med spenat

Betyg

(230 st)

En len laxsoppa med underbar smak av spenat, dill och gräslök. Enkel och snabb laxsoppa med potatis för vardag eller fest.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g laxfilé
  • 200 g potatis
  • 5 dl fiskbuljong
  • 1 dl hackad färsk dill
  • 1 dl hackad färsk gräslök
  • 3 dl Arla® vispgrädde
  • 70 g babyspenat

Gör så här:

Gör så här:

Skär laxen i tärningar. Skala och skiva potatisen. Koka upp buljongen och lägg i potatisen. Koka under lock ca 10 min. Tillsätt lax och övriga ingredienser. Låt koka 2-3 min. Smaka ev av med salt.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 510 kcal
  • Protein: 22 g
  • Kolhydrater: 11 g
  • Fett: 43 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem