Laxsoppa med spenat

Laxsoppa med spenat

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(361 st)

En len laxsoppa med underbar smak av spenat, dill och gräslök. Enkel och snabb laxsoppa med potatis för vardag eller fest.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g laxfilé
  • 200 g potatis
  • 5 dl fiskbuljong
  • 1 dl hackad färsk dill
  • 1 dl hackad färsk gräslök
  • 3 dl Arla® vispgrädde
  • 70 g babyspenat

Gör så här

Gör så här

  1. Skär laxen i tärningar. Skala och skiva potatisen. Koka upp buljongen och lägg i potatisen.
  2. Koka under lock ca 10 min. Tillsätt lax och övriga ingredienser. Låt koka 2-3 min. Smaka ev av med salt.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 510 kcal
  • Protein: 22 g
  • Kolhydrater: 11 g
  • Fett: 43 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag