Skärgårdssoppa med fisk och dill

Skärgårdssoppa med fisk och dill

20 min Förrätt
Få in skärgården i köket snabbt och enkelt med färdig soppa. Gösen kan du byta ut mot torsk, kolja eller annan vit fisk om du vill.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/skargardssoppa-med-fisk-och-dill/

Gör så här

  • Skär fisken i tärningar 2x2 cm.
  • Värm soppan tillsammans med fiskbitar och spenat under omrörning, tills fisken är klar ca 5 min.
  • Skala och finstrimla moroten. Toppa soppan med morotsstrimlor och dill.
Klart!
Energi:

250 kcal

Protein: 15 g
Kolhydrater: 17 g
Fett: 13 g

Ingredienser

1 liter
Gösfilé
200 g
Bladspenat
65 g
Morot
1
Hackad färsk dill
2 msk