Vinterns matiga fisksoppa
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Den färdiga soppan förvandlas till en mustig soppgryta, rågad med smaker och dofter.
Ingredienser
| 1 liter | |
|
Rotselleri
|
200 g |
|
Fänkål
|
1 |
|
Savoykål
|
100 g |
|
Citron
|
rivet skal och saft av ½ |
|
Salt
|
1 krm |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Laxfilé
|
400 g |
| 1 msk | |
|
Skalade räkor, ca 60 g
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
479 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,4 g |
| Protein: | 25,2 % | 29,7 g |
| Fett: | 56,1 % | 30,4 g |
| Kolhydrater: | 18,7 % | 22 g |