Viltsoppa med renskav

Viltsoppa med renskav

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(50 st)

Potatissoppan blir mer vild än tam med smörfräst renskav, krossade enbär och timjan.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Fräs köttet halvtinat i smör och ställ den åt sidan. Skala och skiva potatisen. Skala och hacka löken. Fräs potatis och lök i smör i en kastrull. Tillsätt vatten, peppar och buljongtärningar. Låt soppan koka ca 15 min. Vispa eller mixa sönder grönsakerna. Tillsätt renskaven, mjölken och grädden. Låt koka upp. Krydda med soja, timjan, enbär och gelé. Låt koka några minuter. Strö ev över lite färsk timjan.

Skriv ut

Källa: