Viltgryta

Viltgryta

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(485 st)

Till grytor passar det bra med framdelskött som högrev, bog och bringa. Låt puttra – länge!

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Blanda vin, crème fraiche, fond, enbär, timjan, soja och gelé i en gryta.
  2. Skala och grovhacka löken. Bryn köttet och löken i omgångar i smör i en stekpanna.
  3. Lägg över i grytan och låt koka under lock ca 1 ½ tim. Rör ut majsstärkelse i lite vatten och rör ner i grytan. Låt koka 2 min.

Näringsvärden, per port exkl tillbehör

  • Energi: 370 kcal
  • Protein: 28 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut

Källa: