Gryta

Gryta

Huvudrätt
Basen till den Marockanska grytan och Höstgrytan är perfekt att laga i förväg. Gör en stor sats och frys in när du ändå håller på.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Skär köttet i bitar ca 3x3 cm. Skala och hacka lökarna.
  • Bryn köttet i omgångar i smör-&rapsolja i en gryta. Lägg i lök, buljongtärning, peppar, tomatpuré och soja. Häll på vattnet. Låt grytan koka under lock ca 1 tim.
Klart!
Energi:

235 kcal

Protein: 25 g
Kolhydrater: 2 g
Fett: 14 g

Ingredienser

Benfri högrev
1 kg
Gula lökar
2
3 msk
Köttbuljong
2 tärningar
Svartpeppar
½ tsk
Tomatpuré
2 msk
Kinesisk soja
1 msk
Vatten
6 dl