Viltbiffar med lingonsås

Viltbiffar med lingonsås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(49 st)

Köttbullar med gräddsås och lingon går alltid hem. Här en vild variant som lagas direkt i pannan!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kg potatis
  • 300 g morötter

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Börja med att skala och koka potatisen. Skala och riv morötterna.

Blanda färsen med ägg, salt, peppar, enbär, timjan, gräddfil och lök. Forma till 8 små biffar. Stek dem i smör i en stor stekpanna 4-5 min på varje sida. Häll i gräddsåsen och klicka ner lingonen. Låt det koka någon min. Strö ev över lite färsk timjan. Servera med potatis och rivna morötter.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 530 kcal
  • Protein: 28 g
  • Kolhydrater: 48 g
  • Fett: 24 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag