Vilda köttbullar med stekta äpplen
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Krossade enbär i smeten ger köttbullarna vild smak! Rårörda lingon gör gräddsåsen extra god.
Ingredienser
Viltfärs
|
500 g |
---|---|
Liten rödlök
|
1 |
Kelda® Matlagningsgrädde
|
½ dl |
Ägg
|
1 |
Salt
|
1 tsk |
Krossade enbär
|
2 tsk |
Torkad rosmarin
|
1 tsk |
Arla Köket® Smör- & rapsolja
|
|
Rött äpple
|
1 |
Sås:
Kelda® Klassisk gräddsås
|
3 dl |
---|---|
Rårörda lingon
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Viltfärsen kan bytas ut mot nötfärs.
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
350 kcal
Näringsvärden per portion exklusive tillbehör | |
---|---|
Protein: | 29 g |
Fett: | 17 g |
Kolhydrater: | 17 g |

