Vild renskavspanna

Vild renskavspanna

Betyg

(11 st)

Välsmakande renskavspanna med vilda smaker! Extra vilt blir det med vildris.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 240 g renskav
  • 1 rödlök
  • 1 msk Arla® Smör-&rapsolja
  • 2 tsk vetemjöl
  • 3 dl Arla Köket® matlagningsgrädde matlagningsgrädde 15%
  • 1 tsk kinesisk soja
  • ½ tsk balsamvinäger
  • 1 tsk konc svartvinbärssaft
  • 1 krm torkad timjan
  • 1 tsk stötta enbär
  • 1 tärning köttbuljong

Gör så här:

Gör så här:

Skala och skär löken i klyftor. Stek köttet i smör-&rapsolja i en panna. Lägg ner löken mot slutet och låt den steka med en stund. Strö över mjölet och tillsätt övriga ingredienser. Rör om ordentligt och låt koka 3-4 min.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem