Vild renskavspanna
20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Välsmakande renskavspanna med vilda smaker! Extra vilt blir det med vildris.
Ingredienser
|
Renskav
|
240 g |
|---|---|
|
Rödlök
|
1 |
| 1 msk | |
|
Vetemjöl
|
2 tsk |
| 3 dl | |
|
Kinesisk soja
|
1 tsk |
|
Balsamvinäger
|
½ tsk |
|
Konc svartvinbärssaft
|
1 tsk |
|
Torkad timjan
|
1 krm |
|
Stötta enbär
|
1 tsk |
|
Köttbuljong
|
1 tärning |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
230 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,5 g |
| Protein: | 26,7 % | 15,1 g |
| Fett: | 60,8 % | 15,8 g |
| Kolhydrater: | 12,5 % | 7,1 g |