Vild renskavspanna

Vild renskavspanna

20 min
Huvudrätt
Välsmakande renskavspanna med vilda smaker! Extra vilt blir det med vildris.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/vild-renskavspanna/

Gör så här

  • Skala och skär löken i klyftor.
  • Stek köttet i smör-&rapsolja i en panna. Lägg ner löken mot slutet och låt den steka med en stund.
  • Strö över mjölet och tillsätt övriga ingredienser. Rör om ordentligt och låt koka 3-4 min.
  • Servera med vildrisblandning och broccoli.
Klart!

Ingredienser

Renskav
240 g
Rödlök
1
1 msk
Vetemjöl
2 tsk
3 dl
Kinesisk soja
1 tsk
Balsamvinäger
½ tsk
Konc svartvinbärssaft
1 tsk
Torkad timjan
1 krm
Stötta enbär
1 tsk
Köttbuljong
1 tärning