Vild renskavspanna
20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
&format=webp)
Välsmakande renskavspanna med vilda smaker! Extra vilt blir det med vildris.
Ingredienser
Renskav
|
240 g |
---|---|
Rödlök
|
1 |
1 msk | |
Vetemjöl
|
2 tsk |
3 dl | |
Kinesisk soja
|
1 tsk |
Balsamvinäger
|
½ tsk |
Konc svartvinbärssaft
|
1 tsk |
Torkad timjan
|
1 krm |
Stötta enbär
|
1 tsk |
Köttbuljong
|
1 tärning |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
230 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 26,7 % | 15,1 g |
Fett: | 60,8 % | 15,8 g |
Kolhydrater: | 12,5 % | 7,1 g |

