Vietnamesiska vårrullar med räkor
40 min
Buffé
•
Vietnamesiska vårrullar gör du på blötlagda rispapper, bara att rulla ihop och äta direkt. Servera gärna som mingelmat med olika dippsåser.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Vårrullar:
Såser:
Energi:
95 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 3 g |
Kolhydrater: | 13 g |
Fett: | 4 g |
Ingredienser
Glasnudlar
|
50 g |
---|---|
Rispapper
|
12 ark |
Morot
|
1 |
Purjolök
|
½ |
Gurka
|
½ |
Skalade räkor
|
100 g |
Hackad färsk koriander
|
2 msk |
Såser:
1 dl | |
Kinesisk soja
|
1 msk |
Röd chili
|
1 |
---|---|
Vitlöksklyfta
|
1 |
Strösocker
|
2 msk |
Fisksås
|
½ dl |
Lime
|
pressad saft från 2 |