Vetedeg till bullar

Vetedeg till bullar

Med gräddmjölk i degen blir bullarna extra lyxiga. Vill du göra egna bake-off bullar, baka ut dem fram till jäsning och lägg sedan i frysen, bara att ta fram, jäsa och grädda när sugen sätter in!
Betyg (6 st)

Mitt betyg:

Vetedeg till bullar

Med gräddmjölk i degen blir bullarna extra lyxiga. Vill du göra egna bake-off bullar, baka ut dem fram till jäsning och lägg sedan i frysen, bara att ta fram, jäsa och grädda när sugen sätter in!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Receptet gäller för 42 st

Gör så här:

Smula jästen i en degbunke. Värm gräddmjölken till ca 35°. Lös upp jästen med gräddmjölken. Tillsätt resten av ingredienserna till degen och arbeta till en smidig deg ca 10 min. Låt jäsa övertäckt ca 40 min. Fyll med valfri fyllning och forma bullar eller längder.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 165 kcal
  • Fett: 7 g
  • Kolhydrater: 22 g
  • Protein: 1 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.