Vetedeg till bullar
1 tim
•
Arbetstid: 30 min
•
Vetedeg till bullar men givetvis också längder eller kransar.
Ingredienser
|
Jäst
|
50 g |
|---|---|
| 5 dl | |
|
Stötta kardemummakärnor
|
1 msk |
|
Strösocker
|
1½ dl |
|
Vetemjöl
|
12- 13 dl |
| 100 g | |
|
Salt
|
½ tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Vill du göra egna bake-off bullar, baka ut dem fram till jäsning och lägg sedan i frysen, bara att ta fram, jäsa och grädda när sugen sätter in!
Näringsvärden, per st
Energi:
107 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,8 g |
| Protein: | 8,4 % | 2,2 g |
| Fett: | 24,9 % | 3 g |
| Kolhydrater: | 66,7 % | 17,5 g |