Vetedeg till bullar

Vetedeg till bullar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(20 st)

Med gräddmjölk i degen blir bullarna extra lyxiga. Vill du göra egna bake-off bullar, baka ut dem fram till jäsning och lägg sedan i frysen, bara att ta fram, jäsa och grädda när sugen sätter in!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Receptet gäller för 42 st

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Smula jästen i en degbunke. Värm gräddmjölken till ca 35°. Lös upp jästen med gräddmjölken. Tillsätt resten av ingredienserna till degen och arbeta till en smidig deg ca 10 min. Låt jäsa övertäckt ca 40 min. Fyll med valfri fyllning och forma bullar eller längder.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 165 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 22 g
  • Fett: 7 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag