Vegetarisk ostlasagne med spenat och svamp
                                
                                     45 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  30 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Matlåda
                        
                            Frysbar
                        
                
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Lasagne kan tillagas på så många olika sätt. Här har vi gjort en riktigt krämig och lättlagad vegetarisk lasagne med ost, spenat och svamp. Vi köper en färdigkryddad tomatsås för en enklare matlagning - och resultatet blir riktigt smakrikt. Perfekt till vardag som fest.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Halloumi
                                            
                                     | 1 förp | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Färska lasagneplattor, gärna fullkorn
                                            
                                     | 200 g | 
| 
                                            
                                                Fryst bladspenat
                                            
                                     | 400 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Champinjoner
                                            
                                     | 250 g | 
| 
                                            
                                                Vitlöksklyftor
                                            
                                     | 2 | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 tsk | 
Tomatsås:
| 
                                            
                                                Tomatsås arabiata
                                            
                                     | 1 burk | 
|---|---|
| 2½ dl | 
Gör så här
Spenatröra:
Tomatsås:
Montering:
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
447 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6 g | 
| Protein: | 18,8 % | 20,7 g | 
| Fett: | 59,8 % | 30,2 g | 
| Kolhydrater: | 21,1 % | 23,2 g | 
 
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp)