Vegetarisk ostlasagne med spenat och svamp
45 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Matlåda
Frysbar
•
Lasagne kan tillagas på så många olika sätt. Här har vi gjort en riktigt krämig och lättlagad vegetarisk lasagne med ost, spenat och svamp. Vi köper en färdigkryddad tomatsås för en enklare matlagning - och resultatet blir riktigt smakrikt. Perfekt till vardag som fest.
Ingredienser
|
Halloumi
|
1 förp |
|---|---|
|
Färska lasagneplattor
|
200 g |
|
Fryst bladspenat
|
400 g |
|---|---|
|
Champinjoner
|
250 g |
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
|
Salt
|
1 tsk |
Tomatsås:
|
Tomatsås arabiata
|
1 burk |
|---|---|
| 2½ dl |
Gör så här
Spenatröra:
Tomatsås:
Montering:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
447 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6 g |
| Protein: | 18,8 % | 20,7 g |
| Fett: | 59,8 % | 30,2 g |
| Kolhydrater: | 21,1 % | 23,2 g |