Vegetarisk osso buco med gremolata

Vegetarisk osso buco med gremolata

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(20 st)

Välsmakande osso buco med fänkål och ljuvlig gremolata som klicken över i! Servera gärna ris eller saffransris till denna osso buco.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gremolata:

  • rivet skal av 1 citron
  • 1 dl hackad färsk persilja
  • 2 finhackade vitlöksklyftor

Gör så här:

Gör så här:

Dela fänkålen i fjärdedelar. Skala och klyfta löken. Fräs löken i smör i en stor gryta. Lägg i fänkålen och häll på tomaterna med sitt spad och crème fraiche. Smula i buljongtärningen. Låt allt koka på svag värme under lock 10-15 min. Smaksätt med salt och peppar. Blanda citronskal, persilja och vitlök och strö över grytan.

Tips:

Gott med saffransris till.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 410 kcal
  • Protein: 13 g
  • Kolhydrater: 60 g
  • Fett: 13 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem