Vegetarisk osso buco med gremolata
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Välsmakande osso buco med fänkål och ljuvlig gremolata som klicken över i! Servera gärna ris eller saffransris till denna osso buco.
Ingredienser
|
Fänkål
|
700 g |
|---|---|
|
Gula lökar
|
2 |
| 1 msk | |
|
Konserverade hela tomater
|
1 burk |
| 2 dl | |
|
Grönsaksbuljong
|
1 tärning |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Gremolata:
|
Citron
|
rivet skal av 1 |
|---|---|
|
Hackad färsk persilja
|
1 dl |
|
Finhackade vitlöksklyftor
|
2 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Gott med saffransris till.
Näringsvärden, per port
Energi:
193 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 9,4 g |
| Protein: | 18,1 % | 8,6 g |
| Fett: | 48,9 % | 10,7 g |
| Kolhydrater: | 33 % | 15,7 g |