Vegetarisk lasagne med spenat och linser
1 tim
•
Arbetstid: 25 min
Huvudrätt
Varmrätt
Frysbar
•
&format=webp)
Krämig och mättande lasagne med grönsaker, linser och fyllig tomatsås.
Visa den {klassiska} variantenIngredienser
Gul lök
|
1 |
---|---|
Vitlöksklyftor
|
2 |
Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
|
1 msk |
Sambal oelek
|
1 tsk |
Konserverade körsbärstomater á 400 g
|
2 burkar |
Torkade röda linser, torkade
|
1 dl |
Vatten
|
2 dl |
Grönsaksbuljong
|
1 tärning |
Salt och svartpeppar
|
Spenatröra:
Fryst spenat, tinad
|
250 g |
---|---|
Kelda® Pastasås fyra ostar
|
4 dl |
Färska lasagneplattor, gärna fullkorn
|
9 |
---|---|
100 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
438 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 6,9 g |
Protein: | 22,9 % | 24,7 g |
Fett: | 40,4 % | 20 g |
Kolhydrater: | 36,7 % | 39,6 g |

