Vegetarisk curry

Vegetarisk curry

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(4 st)

1 tim

En smaksprakande vegogryta med indiska influenser. Platta papadams puffas enkelt upp i mikrovågsugnen, men de bränner lätt så håll ett vakande öga. Vill du bli extra mätt kan du vända ner kokta bönor eller linser i grytan.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Till servering:

  • 2 dl ris
  • ½ dl hackad färsk koriander
  • 1 förpackning papadam bröd
  • 1 dl mango chutney

Gör så här

Gör så här

Börja med att koka riset enligt anvisning på förpackningen.

Fräs lök, morot, zucchini och blomkål i smör-&rapsolja i en gryta. Tillsätt curry och fräs ytterligare någon min. Häll på vatten och krossade tomater och koka ca 20 min. Tillsätt potatis, vitlök, ingefära och yoghurt och koka ytterligare 5 min. Toppa med hackad färsk koriander. Tillaga papadambröden enligt anvisning på förpackningen. Servera med ris och mango chutney.

Skriv ut