Vegetarisk curry med paneer

Vegetarisk curry med paneer

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(4 st)

15 min

Vegetarisk curry med smak av Indien. Kikärtor och paneer gör rätten mättande och proteinrik. Färdig kryddblandning gör den både snabblagad och smakrik.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Skär osten i tärningar, ca 2x2 cm. Blanda tomatpuré, kryddmix, honung och vatten till en kryddpasta. Ställ åt sidan.
  2. Stek osttärningarna runtom på medelvärme i smör i en panna ca 4 min. Låt kikärterna rinna av. Rör ner dem och kryddpastan i pannan. Låt koka på svag värme ca 5 min.
  3. Tillsätt spenat och lime. Koka ytterligare 1 min. Servera med basmatiris, mango chutney, yoghurt och ev färsk mynta.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 550 kcal
  • Protein: 26 g
  • Kolhydrater: 84 g
  • Fett: 11 g

Skriv ut

Källa: