Vegetarisk curry med paneer
15 min
Huvudrätt
•
&format=jpg)
Vegetarisk curry med smak av Indien. Kikärtor och paneer gör rätten mättande och proteinrik. Färdig kryddblandning gör den både snabblagad och smakrik.
Visa den {klassiska} variantenIngredienser
1 förp | |
Tomatpuré
|
3 msk |
Tikka masala kryddmix à 35 g
|
1 påse |
Honung
|
1 tsk |
Vatten
|
3 dl |
1 msk | |
Kikärter, ca 400 g
|
1 burk |
Babyspenat
|
130 g |
Lime
|
pressad saft av 1 |
Gör så här
Näringsvärden, per port inkl tillbehör
Energi:
550 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 26 g |
Kolhydrater: | 84 g |
Fett: | 11 g |

