Vegetarisk curry med paneer
15 min
Huvudrätt
•
Vegetarisk curry med smak av Indien. Kikärtor och paneer gör rätten mättande och proteinrik. Färdig kryddblandning gör den både snabblagad och smakrik.
Ingredienser
| 1 förp | |
|
Tomatpuré
|
3 msk |
|
Tikka masala kryddmix à 35 g
|
1 påse |
|
Honung
|
1 tsk |
|
Vatten
|
3 dl |
| 1 msk | |
|
Kikärter, ca 400 g
|
1 burk |
|
Babyspenat
|
130 g |
|
Lime
|
pressad saft av 1 |
Till servering:
|
Basmatiris
|
3½ dl |
|---|---|
|
Mango chutney
|
4 msk |
| 2 dl | |
|
Färsk mynta
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
581 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,8 g |
| Protein: | 19,4 % | 27,7 g |
| Fett: | 23,6 % | 15,5 g |
| Kolhydrater: | 57 % | 81,6 g |