Vegetarisk curry
1 tim
Huvudrätt
Middag
•

En smaksprakande vegogryta med indiska influenser. Platta papadams puffas enkelt upp i mikrovågsugnen, men de bränner lätt så håll ett vakande öga. Vill du bli extra mätt kan du vända ner kokta bönor eller linser i grytan.
Ingredienser
Skivad gul lök
|
1 |
---|---|
Tärnad morot
|
1 |
Tärnad zucchini
|
1 |
Blomkål i buketter
|
½ |
2 msk | |
Curry
|
2 msk |
Vatten
|
3 dl |
Krossade tomater
|
1 burk |
Kokt potatis i bitar
|
200 g |
Pressade vitlöksklyftor
|
2 |
Riven färsk ingefära
|
1 msk |
2 dl |
Till servering:
Ris
|
2 dl |
---|---|
Hackad färsk koriander
|
½ dl |
Papadam bröd
|
1 förp |
Mango chutney
|
1 dl |
Gör så här

