Vegetarisk carbonara med ost, persilja och äggula
                                
                                     20 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                        
                    
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Här har vi bytt ut bacon mot vitost marinerad med örter och kryddor. Snabbt och gott!
Ingredienser
| 
                                            
                                                Spaghetti, gärna fullkorn
                                            
                                     | 360 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Färsk persilja
                                            
                                     | 1 kruka | 
| 1 burk | |
| 
                                            
                                                Äggulor
                                            
                                     | 4 | 
| 
                                            
                                                Svartpeppar
                                            
                                     | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
582 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3 g | 
| Protein: | 17 % | 24,4 g | 
| Fett: | 37,5 % | 24,7 g | 
| Kolhydrater: | 45,5 % | 65,2 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    