Varm smörgåstårta med rostbiff

Varm smörgåstårta med rostbiff

Betyg

(0 st)

Som en härlig blandning av en klassisk Ruben sandwich och smörgåstårta, varm och krämig med ost och crème fraiche. Servera på brunch eller buffé, garanterat succé!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Garnering:

  • 4 skivor pastrami
  • ½ dl syltlök
  • ½ dl cornichons
  • 1 msk rostad lök
  • 1 kruka hackad färsk persilja

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Blanda crème fraiche, majonnäs, senap och riven ost. Bred på ⅔ av crème fraicheröran på två av landgångsbröden. Fördela surkål och pastrami på de 2 landgångsbröden. Toppa med sista brödskivan och bred på resten av crème fraichröran, även på sidorna. Lägg smörgåstårtan på en plåt med bakplåtspapper. Halvera tomaterna och lägg vid sidan av smörgåstårtan. Grädda i mitten av ugnen ca 15 min. Toppa tårtan med tomaterna, pastrami, syltlök, cornichons, rostad lök och persilja. Servera gärna med sallad.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 665 kcal
  • Protein: 28 g
  • Kolhydrater: 42 g
  • Fett: 42 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem