Varm smörgåstårta med rostbiff

Varm smörgåstårta med rostbiff

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Som en härlig blandning av en klassisk Ruben sandwich och smörgåstårta, varm och krämig med ost och crème fraiche. Servera på brunch eller buffé, garanterat succé!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Garnering:

  • 4 skivor pastrami
  • ½ dl syltlök
  • ½ dl cornichons
  • 1 msk rostad lök
  • 1 kruka hackad färsk persilja

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Blanda crème fraiche, majonnäs, senap och riven ost. Bred på ⅔ av crème fraicheröran på två av landgångsbröden. Fördela surkål och pastrami på de 2 landgångsbröden. Toppa med sista brödskivan och bred på resten av crème fraichröran, även på sidorna. Lägg smörgåstårtan på en plåt med bakplåtspapper. Halvera tomaterna och lägg vid sidan av smörgåstårtan. Grädda i mitten av ugnen ca 15 min. Toppa tårtan med tomaterna, pastrami, syltlök, cornichons, rostad lök och persilja. Servera gärna med sallad.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 665 kcal
  • Protein: 28 g
  • Kolhydrater: 42 g
  • Fett: 42 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem