Varm smörgåstårta
Brunch
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Som en härlig blandning av en klassisk Ruben sandwich och smörgåstårta, varm och krämig med ost och crème fraiche. Servera på brunch eller buffé, garanterat succé!
Ingredienser
2 dl | |
Majonnäs
|
2 msk |
Dijonsenap
|
1 msk |
200 g | |
Landgångsbröd
|
3 |
Surkål
|
100 g |
Pastrami eller pastrami
|
8 skivor |
Körsbärstomater
|
8 |
Garnering:
Pastrami
|
4 skivor |
---|---|
Syltlök
|
½ dl |
Cornichons
|
½ dl |
Rostad lök
|
1 msk |
Hackad färsk persilja
|
1 kruka |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
665 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 28 g |
Kolhydrater: | 42 g |
Fett: | 42 g |

