Varm smörgåstårta
Brunch
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Som en härlig blandning av en klassisk Ruben sandwich och smörgåstårta, varm och krämig med ost och crème fraiche. Servera på brunch eller buffé, garanterat succé!
Ingredienser
| 2 dl | |
|
Majonnäs
|
2 msk |
|
Dijonsenap
|
1 msk |
| 200 g | |
|
Landgångsbröd
|
3 |
|
Surkål
|
100 g |
|
Pastrami eller pastrami
|
8 skivor |
|
Körsbärstomater
|
8 |
Garnering:
|
Pastrami
|
4 skivor |
|---|---|
|
Syltlök
|
½ dl |
|
Cornichons
|
½ dl |
|
Rostad lök
|
1 msk |
|
Hackad färsk persilja
|
1 kruka |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
521 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,4 g |
| Protein: | 19 % | 24,3 g |
| Fett: | 68,9 % | 40,6 g |
| Kolhydrater: | 12,1 % | 15,5 g |