Varm kronärtskocksdipp
35 min
Förrätt
•
Denna varma kronärtskocksdipp passar utmärkt att servera till såväl smörstekt baguette som till grönsaksstavar. Marinerade kronärtskockor blandas med färsk basilika, parmesan, crème fraiche, tabasco och chili flakes. Denna röra toppas med riven lagrad ost för att sedan gratineras. Mums så gott!
Känt från Matkanalen
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
500 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 15 g |
Kolhydrater: | 2 g |
Fett: | 48 g |
Ingredienser
Marinerade kronärtskockshjärtan
|
1 burk à ca 300 g |
---|---|
Färsk basilika
|
1 kruka |
Vitlöksklyfta
|
1 |
Falbygdens® Pecorino romano
|
50 g |
2 dl | |
Tabasco
|
2 tsk |
Chili flakes
|
½ tsk |
150 g | |
Salt
|
Till servering:
Liten baguette
|
1 |
---|---|