Pizza bianca med kronärtskocka och tryffelost

Pizza bianca med kronärtskocka och tryffelost

25 min
Snabb pizza som görs på färdig deg som toppas med smakrik ost, knapriga pinjenötter, syrlig kronärtskocka och rosmarin. Njut bums!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Sätt ugnen på 250°.
  • Rulla ut degen på en plåt med bakplåtspapper.
  • Skär osten i bitar och fördela på pizzabotten. Lägg på kronärtskockor, pinjenötter och rosmarin.
  • Grädda i mitten av ugnen i 7–10 min tills den har fått fin färg. Strö över flingsalt, peppar och citronskal.
Klart!
Energi:

420 kcal

Protein: 12 g
Kolhydrater: 34 g
Fett: 26 g

Ingredienser

Pizzadeg ca 400 g
1
150 g
Kronärtskockshjärtan, 300 g
1 burk
Pinjenötter
½ dl
Några kvistar färsk rosmarin
Citron, rivet skal
1
Flingsalt
Nymald svartpeppar