Pizza bianca med kronärtskocka och tryffelost

Pizza bianca med kronärtskocka och tryffelost

Betyg

(29 st)

Snabb pizza som görs på färdig deg som toppas med smakrik ost, knapriga pinjenötter, syrlig kronärtskocka och rosmarin. Njut bums!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 pizzadeg ca 400 g
  • 150 g Castello® White with truffle White with Truffle
  • 1 burk kronärtskockshjärtan, 300 g
  • ½ dl pinjenötter
  • några kvistar färsk rosmarin
  • rivet skal av 1 citron
  • flingsalt
  • nymald svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 250°. Rulla ut degen på en plåt med bakplåtspapper. Skär osten i bitar och fördela på pizzabotten. Lägg på kronärtskockor, pinjenötter och rosmarin. Grädda i mitten av ugnen i 7–10 min tills den har fått fin färg. Strö över flingsalt, peppar och citronskal.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 420 kcal
  • Protein: 12 g
  • Kolhydrater: 34 g
  • Fett: 26 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem