Pizza bianca med kronärtskocka och tryffelost

Pizza bianca med kronärtskocka och tryffelost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(30 st)

Snabb pizza som görs på färdig deg som toppas med smakrik ost, knapriga pinjenötter, syrlig kronärtskocka och rosmarin. Njut bums!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 pizzadeg ca 400 g
  • 150 g Castello® White with truffle White with Truffle
  • 1 burk kronärtskockshjärtan, 300 g
  • ½ dl pinjenötter
  • några kvistar färsk rosmarin
  • rivet skal av 1 citron
  • flingsalt
  • nymald svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 250°. Rulla ut degen på en plåt med bakplåtspapper. Skär osten i bitar och fördela på pizzabotten. Lägg på kronärtskockor, pinjenötter och rosmarin. Grädda i mitten av ugnen i 7–10 min tills den har fått fin färg. Strö över flingsalt, peppar och citronskal.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 420 kcal
  • Protein: 12 g
  • Kolhydrater: 34 g
  • Fett: 26 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem