Svamppasta med tryffel

Svamppasta med tryffel

Pasta med italienska smaker som toppas av olja med smak av tryffel. Prova dig fram eftersom tryffelsmaken varierar mellan olika märken.
Betyg (51 st)

Mitt betyg:

Svamppasta med tryffel

Pasta med italienska smaker som toppas av olja med smak av tryffel. Prova dig fram eftersom tryffelsmaken varierar mellan olika märken.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Antal portioner
  • 300 g pasta, t ex tagliatelle
  • 300 g champinjoner
  • 400 g kronärtskockshjärtan
  • 2 msk Arla® Smör-&rapsolja
  • 2 dl Arla® vispgrädde
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • rivet skal och pressad saft av ½ citron
  • 2 tsk olja med smak av tryffel
  • 70 g rucola

Gör så här:

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skär svampen i halvor. Låt skockorna rinna av och skär dem i bitar. Stek svampen i smör-&rapsolja i en stekpanna 3-5 min. Tillsätt kronärtskockor, grädde, vitlök, salt, peppar, citron och olja. Låt allt koka ihop några minuter. Häll av pastavattnet och lägg tillbaka pastan i kastrullen. Häll över såsen, rör om och vänd ner rucolan.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 555 kcal
  • Fett: 28 g
  • Kolhydrater: 63 g
  • Protein: 13 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.