Svamppasta med tryffel

Svamppasta med tryffel

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(79 st)

Pasta med italienska smaker som toppas av olja med smak av tryffel. Prova dig fram eftersom tryffelsmaken varierar mellan olika märken.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skär svampen i halvor. Låt skockorna rinna av och skär dem i bitar. Stek svampen i smör-&rapsolja i en stekpanna 3-5 min. Tillsätt kronärtskockor, grädde, vitlök, salt, peppar, citron och olja. Låt allt koka ihop några minuter. Häll av pastavattnet och lägg tillbaka pastan i kastrullen. Häll över såsen, rör om och vänd ner rucolan.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 555 kcal
  • Protein: 13 g
  • Kolhydrater: 63 g
  • Fett: 28 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag