Varm blodapelsinsoppa

Varm blodapelsinsoppa

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(18 st)

Apelsin- och kaneldoftande soppa med krämig vaniljklick.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka upp juice, råsocker och kanel i en kastrull. Rör i maizenamjölet utrört i lite kallt vatten. Låt soppan koka på svag värme ca 2 min. Skumma soppan. Vispa grädden hårt och rör i yoghurt, vaniljsocker och råsocker. Klicka på den varma soppan.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem