Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Varm blodapelsinsoppa
Varm blodapelsinsoppa
15 min
Efterrätt
•
Se kommentarer
Apelsin- och kaneldoftande soppa med krämig vaniljklick.
Andra liknande recept
40 min
Italiensk kycklingsoppa
(245)
20 min
Kantarellsoppa
(572)
20 min
Spenatsoppa
(659)
Budget
Köttfärssoppa
(187)
1 tim
Ramen med biff, brynt smör och svart vitlök
(727)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Koka upp juice, råsocker och kanel i en kastrull. Rör i majsstärkelsen utrört i lite kallt vatten. Låt soppan koka på svag värme ca 2 min.
Vispa grädden hårt och rör i yoghurt, vaniljsocker och råsocker. Klicka på den varma soppan.
Klart!
Ingredienser
Apelsin- & blodapelsinjuice
6 dl
Rårörsocker
1 dl
Kanelstänger
2
Majsstärkelse
1 msk
Kelda® Mellangrädde
1 dl
Arla Köket® Turkisk yoghurt 200 g
1 dl
Vaniljsocker
1 tsk
Rårörsocker
1 msk
Andra liknande recept
40 min
Italiensk kycklingsoppa
(245)
20 min
Kantarellsoppa
(572)
20 min
Spenatsoppa
(659)
Budget
Köttfärssoppa
(187)
1 tim
Ramen med biff, brynt smör och svart vitlök
(727)
30 min
Morotssoppa
(488)
15 min
Aioli
(47)
Budget
30 min
Grön ärtsoppa
(963)
Budget
Tomatsoppa
(293)
30 min
Blomkålssoppa
(1036)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum