Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Varm blodapelsinsoppa
Varm blodapelsinsoppa
15 min
Efterrätt
•
Kommentarer
Apelsin- och kaneldoftande soppa med krämig vaniljklick.
Andra liknande recept
Budget
Köttfärssoppa
(197)
20 min
Kantarellsoppa
(578)
30 min
Morotssoppa
(495)
20 min
Spenatsoppa
(675)
1 tim
Ramen med biff, brynt smör och svart vitlök
(733)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Koka upp juice, råsocker och kanel i en kastrull. Rör i majsstärkelsen utrört i lite kallt vatten. Låt soppan koka på svag värme ca 2 min.
Vispa grädden hårt och rör i yoghurt, vaniljsocker och råsocker. Klicka på den varma soppan.
Klart!
Ingredienser
Apelsin- & blodapelsinjuice
6 dl
Rårörsocker
1 dl
Kanelstänger
2
Majsstärkelse
1 msk
Kelda® Mellangrädde
1 dl
Arla Köket® Turkisk yoghurt 200 g
1 dl
Vaniljsocker
1 tsk
Rårörsocker
1 msk
Andra liknande recept
Budget
Köttfärssoppa
(197)
20 min
Kantarellsoppa
(578)
30 min
Morotssoppa
(495)
20 min
Spenatsoppa
(675)
1 tim
Ramen med biff, brynt smör och svart vitlök
(733)
30 min
Blomkålssoppa
(1040)
30 min
Potatis- och purjolökssoppa
(397)
40 min
Rostad het pumpasoppa
(243)
Räksoppa
(22)
Budget
30 min
Grön ärtsoppa
(971)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum