Varm blodapelsinsoppa

15 min
Varm blodapelsinsoppa

Apelsin- och kaneldoftande soppa med krämig vaniljklick.

Ingredienser

Apelsin- & blodapelsinjuice
6 dl
Rårörsocker
1 dl
Kanelstänger
2
Majsstärkelse
1 msk
1 dl
1 dl
Vaniljsocker
1 tsk
Rårörsocker
1 msk

Gör så här

  • Koka upp juice, råsocker och kanel i en kastrull. Rör i majsstärkelsen utrört i lite kallt vatten. Låt soppan koka på svag värme ca 2 min.
  • Vispa grädden hårt och rör i yoghurt, vaniljsocker och råsocker. Klicka på den varma soppan.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

257 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 0,5 g
Protein: 3,9 % 2,5 g
Fett: 32,3 % 9,4 g
Kolhydrater: 63,8 % 40,4 g
https://www.arla.se/recept/varm-blodapelsinsoppa/