Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Vaniljsviss
Vaniljsviss
2 tim 15 min
Efterrätt
•
Kommentarer
Kelda vaniljsås går fint att frysa när den är vispad. Efter ett par timmar i frysen är konsistensen lagom hård.
Andra liknande recept
Budget
30 min
Kladdkaka
(29067)
Budget
Ugnspannkaka
(733)
45 min
Våfflor
(6604)
55 min
Kärleksmums
(11550)
45 min
Sockerkaka
(6651)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Vispa vaniljvispen. Skär sharonfrukten i klyftor.
Varva vaniljvisp, frukt och maränger i 4 portionsskålar eller glas.
Låt stå i frysen ca 2 timmar före servering. Står den längre bör den tina i kylen ca 30 minuter före servering.
Klart!
Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör
Energi:
145 kcal
Protein:
2 g
Kolhydrater:
21 g
Fett:
6 g
Ingredienser
Dreamy Dessert® Vaniljvisp
2 dl
Sharonfrukter
2
Små maränger
12
Andra liknande recept
Budget
30 min
Kladdkaka
(29067)
Budget
Ugnspannkaka
(733)
45 min
Våfflor
(6604)
55 min
Kärleksmums
(11550)
45 min
Sockerkaka
(6651)
20 min
Amerikanska pannkakor
(2266)
15 min
Fattiga riddare
(2444)
15 min
Pannkakssmet
(870)
Budget
15 min
Chocochock muggkaka
(6458)
2 tim
Äppelpaj
(246)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arla webbshop
Konsumentforum