Vaniljsviss

Vaniljsviss

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(3 st)

Kelda vaniljsås går fint att frysa när den är vispad. Efter ett par timmar i frysen är konsistensen lagom hård.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Vispa vaniljvispen. Skär sharonfrukten i klyftor. Varva vaniljvisp, frukt och maränger i 4 portionsskålar eller glas. Låt stå i frysen ca 2 timmar före servering. Står den längre bör den tina i kylen ca 30 minuter före servering.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 145 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 21 g
  • Fett: 6 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem