Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Maränger
Maränger
60+ min
•
Se kommentarer
Klassiska maränger som kan ätas som de är eller till glass, marängswiss eller banana split. Se till att skålen du vispar i är helt ren och torr innan du sätter igång, annars stelnar inte smeten.
Andra liknande recept
Budget
60+ min
Pavlova
(78)
Budget
15 min
Marängsvisstårta
(3)
1 tim
Pinocchiotårta
(1588)
40 min
Japanska pannkakor med lönnsirapssmör
(101)
Budget
30 min
Kladdkaka med marängsviss-topping
(135)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Sätt ugnen på 100°.
Vispa vitorna till ett skum.
Tillsätt socker och ättika, fortsätt vispa till ett fast skum.
Klicka ut 40 maränger på plåtar med bakplåtspapper.
Grädda dem i nedre delen av ugnen ca 45 min. Stäng av ugnen och låt marängerna stå kvar minst 1 tim i ugnen.
Klart!
Näringsvärden, per styck
Energi:
20 kcal
Protein:
1 g
Kolhydrater:
4 g
Fett:
0 g
Ingredienser
Äggvitor
4
Strösocker
2 dl
Ättiksprit 12%
2 krm
Andra liknande recept
Budget
60+ min
Pavlova
(78)
Budget
15 min
Marängsvisstårta
(3)
1 tim
Pinocchiotårta
(1588)
40 min
Japanska pannkakor med lönnsirapssmör
(101)
Budget
30 min
Kladdkaka med marängsviss-topping
(135)
15 min
Marängsviss med jordgubb och vanilj
(32)
60+ min
Citronmarängpaj
(739)
25 min
Glace au four
(157)
Budget
Marängtårta med citron
(112)
60+ min
Macarons
(512)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum