Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Maränger
Maränger
60+ min
•
Kommentarer
Klassiska maränger som kan ätas som de är eller till glass, marängswiss eller banana split. Se till att skålen du vispar i är helt ren och torr innan du sätter igång, annars stelnar inte smeten.
Andra liknande recept
1 tim
Pinocchiotårta
(1646)
Budget
60+ min
Pavlova
(95)
60+ min
Budapesttårta
(28)
Budget
Marängtårta med citron
(125)
Budget
60+ min
Marängbotten
(16)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Sätt ugnen på 100° eller 90° varmluft.
Vispa vitorna till ett skum.
Tillsätt socker och ättika, fortsätt vispa till ett fast skum.
Klicka ut 40 maränger på plåtar med bakplåtspapper.
Grädda dem i nedre delen av ugnen ca 45 min. Stäng av ugnen och låt marängerna stå kvar minst 1 tim i ugnen.
Klart!
Näringsvärden, per styck
Energi:
20 kcal
Protein:
1 g
Kolhydrater:
4 g
Fett:
0 g
Ingredienser
Äggvitor
4
Strösocker
2 dl
Ättiksprit 12%
2 krm
Andra liknande recept
1 tim
Pinocchiotårta
(1646)
Budget
60+ min
Pavlova
(95)
60+ min
Budapesttårta
(28)
Budget
Marängtårta med citron
(125)
Budget
60+ min
Marängbotten
(16)
15 min
Marängsviss med jordgubb och vanilj
(34)
40 min
Japanska pannkakor med lönnsirapssmör
(186)
60+ min
Macarons
(527)
30 min
Budapestrulle
(591)
15 min
Mascarponekräm med färska jordgubbar
(14)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum