Ugnsstekta grönsaker i grönkålspesto

Ugnsstekta grönsaker i grönkålspesto

Betyg

(4 st)

Här gör vi pesto på grönkål i stället för basilika. Nytt och gott!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 800 g blandade grönsaker t ex rödlök, morötter, palsternacka, röd paprika

Pesto:

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Skala lök, morötter och palsternacka. Kärna ur paprikan. Skär alla grönsaker i bitar och lägg dem i en smord långpanna. Stek i mitten av ugnen ca 30 min. Krama ur vattnet ordentligt ur grönkålen. Skala löken och skär den i bitar. Mixa grönkål, lök, mandel och ost. Späd med smöret, lite i taget. Smaksätt med salt och peppar. Blanda peston med de nystekta grönsakerna.

Tips:

Peston går att förbereda.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem