Ugnsstekta grönsaker i grönkålspesto
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Här gör vi pesto på grönkål i stället för basilika. Nytt och gott!
Ingredienser
|
Blandade grönsaker t ex rödlök, morötter, palsternacka, röd paprika
|
800 g |
|---|
Pesto:
|
Hackad förvälld grönkål
|
1 dl |
|---|---|
|
Rödlök
|
¼ |
|
Mandel
|
½ dl |
| 1 dl | |
| 3 msk | |
|
Salt
|
2 krm |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Peston går att förbereda.
Näringsvärden, per port
Energi:
235 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 9,9 g |
| Protein: | 22,5 % | 13 g |
| Fett: | 67,8 % | 18 g |
| Kolhydrater: | 9,7 % | 5,6 g |