Tunt skuren kyckling på salladsbädd
50 min
Förrätt
Huvudrätt
Middag
•

Recept på en fräsch sallad där kyckling tillsammans med crème fraiche med smak av dill och vinäger lyfter denna enkla sallad till en härlig måltid.
Ingredienser
Kycklingbröstfilé
|
400 g |
---|---|
1 msk | |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
2 krm |
Blandad grönsallad
|
2 liter |
2 dl | |
Hackad färsk dill
|
½ dl |
Svartpeppar
|
2 krm |
Salt
|
2 krm |
Vit balsamvinäger
|
1 tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
200 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 34,5 % | 17 g |
Fett: | 60,4 % | 13,7 g |
Kolhydrater: | 5,1 % | 2,5 g |

