Tryffelpasta med Gruyère
30 min
Huvudrätt
•
&format=webp)
God och lyxig tryffelpasta med Gruyère. Enkelt recept med få ingredienser som går snabbt att göra. Den här tryffelpastan ska avnjutas alldeles nylagad med pasta som är al dente. Servera med smörstekt svamp, kyckling eller oxfilé.
Ingredienser
Pasta linguine, gärna fullkorn
|
360 g |
---|---|
Vitlöksklyftor
|
3 |
25 g | |
Vitt vin
|
1 dl |
3 dl | |
Olja med smak av tryffel
|
2 tsk |
Salt
|
|
Svartpeppar
|
|
Falbygdens® Gruyère
|
150 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
805 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 11,8 % | 23,3 g |
Fett: | 51,8 % | 47,2 g |
Kolhydrater: | 34,3 % | 67,9 g |

