Trifle med kanelbullar och stekta äpplen

Trifle med kanelbullar och stekta äpplen

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(14 st)

Mumsig variant av klassisk engelsk dessert, här med krämig kvarg. Varva, vänta och njut!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Rör ihop kvarg och grädde. Bryt kanelbullarna i små bitar och lägg dem i blandningen. Kärna ur äpplena skär dem i tunna skivor. Smält smöret i en stekpanna, tillsätt socker och stek äppleskivorna på svag värme ca 5 min. Rör ner kanelen och ta pannan från värmen. Varva bullblandning och äppelskivor i glas. Avsluta med äppleskivor. Låt stå i kyl minst 30 min. Strö över lite kanel vid servering.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 705 kcal
  • Protein: 14 g
  • Kolhydrater: 73 g
  • Fett: 40 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem