Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Ris à la Malta
Ris à la Malta
Mellanmål
Efterrätt
•
Kommentarer
Ris à la Malta är en klassisk efterrätt på julbordet. Gräddig och krämig med mild smak av vanilj.
Andra liknande recept
Budget
10 min
Havregrynsgröt
(694)
Mannagrynsgröt
(162)
8 tim
Overnight oats
(263)
Budget
1 tim
Risgrynsgröt
(670)
Budget
50 min
Äppelmos
(9)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Vispa grädden.
Blanda med gröt, florsocker och vaniljsocker.
Klart!
Näringsvärden, per port
Energi:
230 kcal
Protein:
4 g
Kolhydrater:
16 g
Fett:
17 g
Ingredienser
Arla Ko® Vispgrädde
1½ dl
Kall risgrynsgröt
3 dl
Florsocker
1 msk
Vaniljsocker
1 tsk
Andra liknande recept
Budget
10 min
Havregrynsgröt
(694)
Mannagrynsgröt
(162)
8 tim
Overnight oats
(263)
Budget
1 tim
Risgrynsgröt
(670)
Budget
50 min
Äppelmos
(9)
1 tim
Risgrynsgröt i ugn
(2)
1 tim
Krämig risgrynsgröt
(25)
20 min
Havregrynsgröt med kanelstekta äpplen och granola
(80)
1 tim
Plommonmarmelad
(79)
15 min
Mannagrynsgröt med blåbär och kardemumma
(64)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arla webbshop
Konsumentforum