Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Ris à la Malta
Ris à la Malta
Mellanmål
Efterrätt
•
Se kommentarer
Ris à la Malta är en klassisk efterrätt på julbordet. Gräddig och krämig med mild smak av vanilj.
Andra liknande recept
1 tim
Plommonmarmelad
(48)
60+ min
Overnight oats
(252)
Budget
10 min
Havregrynsgröt
(671)
Mannagrynsgröt
(131)
Budget
50 min
Äppelmos
(7)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Vispa grädden.
Blanda med gröt, florsocker och vaniljsocker.
Klart!
Näringsvärden, per port
Energi:
230 kcal
Protein:
4 g
Kolhydrater:
16 g
Fett:
17 g
Ingredienser
Arla Ko® Vispgrädde
1½ dl
Kall risgrynsgröt
3 dl
Florsocker
1 msk
Vaniljsocker
1 tsk
Andra liknande recept
1 tim
Plommonmarmelad
(48)
60+ min
Overnight oats
(252)
Budget
10 min
Havregrynsgröt
(671)
Mannagrynsgröt
(131)
Budget
50 min
Äppelmos
(7)
Budget
1 tim
Ålandspannkaka
(149)
Budget
1 tim
Risgrynsgröt
(664)
Budget
25 min
Baked oats
(37)
30 min
Mannagrynsgröt med passion
(39)
15 min
Mannagrynsgröt med blåbär och kardemumma
(64)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum