Trattkantarellsoppa
35 min
•
Arbetstid: 15 min
Förrätt
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
Frysbar
•

Med syrad grädde blir svampsoppan ännu godare, servera som en festlig förrätt eller varmrätt med nybakat bröd.
Ingredienser
Trattkantareller
|
300 g |
---|---|
Schalottenlökar
|
3 |
2 msk | |
Vitt vin
|
2 dl |
Vitvinsvinäger
|
1 msk |
Grönsaksbuljong
|
8 dl |
3 dl | |
Hackad färsk gräslök
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
336 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 5,2 % | 4,3 g |
Fett: | 76,9 % | 29,2 g |
Kolhydrater: | 7,7 % | 6,4 g |

