Trattkantarellsoppa
35 min
•
Arbetstid: 15 min
Förrätt
Huvudrätt
Lunch
Matlåda
Middag
Varmrätt
Frysbar
•
Med syrad grädde blir svampsoppan ännu godare, servera som en festlig förrätt eller varmrätt med nybakat bröd.
Ingredienser
|
Trattkantareller
|
300 g |
|---|---|
|
Schalottenlökar
|
3 |
| 2 msk | |
|
Vitt vin
|
2 dl |
|
Vitvinsvinäger
|
1 msk |
|
Grönsaksbuljong
|
8 dl |
| 3 dl | |
|
Hackad färsk gräslök
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
336 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,8 g |
| Protein: | 5,2 % | 4,3 g |
| Fett: | 76,9 % | 29,2 g |
| Kolhydrater: | 7,7 % | 6,4 g |