Toscaäpplen
50 min
Dessert
Efterrätt
•
Toscaäpplen är ugnsbakade äppelhalvor med gudomlig toscasmet på toppen. Godast är de alldeles nybakade och varma, med vispad grädde eller glass.
Ingredienser
|
Fasta äpplen
|
4 |
|---|---|
| 75 g | |
|
Rårörsocker
|
3 msk |
|
Skalade pistagenötter
|
80 g |
|
Honung
|
1 msk |
| ½ msk | |
|
Vetemjöl
|
2 msk |
| 3 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
332 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,6 g |
| Protein: | 3,9 % | 3,2 g |
| Fett: | 73,7 % | 27,7 g |
| Kolhydrater: | 22,4 % | 18,3 g |